Nem tudta elviselni, hogy szakított vele, ezért vágta el barátnője nyakát a kőbányai gyilkos

Helyi hírek Ország

Németországban fogták el azt a férfit, aki bestiális kegyetlenséggel ölte meg egy kőbányai lakásban volt szerelmét.

Frankfurtban fogták el azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint elvágta egy kőbányai eladónő torkát. A tettes az áldozat volt barátja volt, aki nem tudta elviselni a szakítást.

A Blikk azt írja, a férfi egy márciusi Facebook-bejegyzése szerint Cs. Dániel és a vele egyidős K. Kata a buszon futottak össze, ahol Dániel állítása szerint Kata többször rámosolygott. A férfi ezek után a közösségi portálon próbálta megkeresni a lányt, a jelek szerint sikerrel.

A lap szerint

Kata és Dániel hosszabb ideig jártak egymással, de a nő a közelmúltban szakítani akart. Ezt képtelen volt tudomásul venni, és állítólag többször is megfenyegette azzal későbbi áldozatát, hogy elvágja a torkát.

Azt nem tudni pontosan, hogy Dániel miért jelent meg Kata lakásánál a gyilkosság napján, az egyik ismerőse szerint a lánynak nem volt szíve elzavarni a férfit, ezért a lakásban akart vele beszélni. Állítólag a gyilkosság idején az egyik szomszéd hallott valami zajt, amelyről azt hitte, hogy csövesek szórakoznak, de valójában Kata próbált dörömbölni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.