Adatvezérelt Cégvezetés Konferencia lesz Debrecenben KKV vezetőknek

Helyi hírek

Az utóbbi években egyre gyakrabban hallani a vállalkozások körében az adatalapú- vagy adatvezérelt cégvezetés kifejezéseket. Miről is van szó pontosan, és miért ténykérdés, hogy egy adatvezérelt KKV sikeresebb lehet annál a versenytársánál, amelyik nem fektet hangsúlyt a meglévő adataira?

A tegnap vezetőjét a megérzések, a holnap vezetőjét az adatalapú döntések teszik sikeressé

Döntést, pláne üzleti döntést hozni hatalmas felelősség. Egy üzleti döntésen vállalkozások sikere, munkavállalók és családok megélhetése múlhat, nem mindegy tehát, hogy a döntés meghozatala mennyire megalapozott. Megérzésekre nem lehet vállalkozást építeni, egy vezetőnek tudnia kell adatokkal is alátámasztani a döntése helyességét. 

Az adatvezérelt vezetői gondolkodásmód könnyűszerrel elsajátítható és bármely iparágában alkalmazható

Magyarországon először Debrecenben kerül megrendezésre a DataFlow – Adatvezérelt Cégvezetés Konferencia, 2019. szeptember 26-27-én. A konferenciát szervező DataExpert Services Kft. célja, hogy olyan tudást hozzon Debrecenbe a helyi KKV vezetők számára, ami eddig egyben, ebben a formában csak külföldi üzleti konferenciákon, esetleg Budapesten volt elérhető. A DataFlow – Adatvezérelt Cégvezetés Konferencia résztvevői nyolc előadás során többek között megtudhatják, hogyan tehetnek szert versenyelőnyre az adataik megfelelő használatával, hogyan tegyék hatékonyabbá a munkaszervezeteiket, és arra a kérdésre is választ kaphatnak, hogyan hozzanak biztos üzleti döntést adatokra alapozva. Mindezek után, az opcionálisan választható workshop napon az elmélet mellett lehetőség lesz gyakorlati tudásra is szert tenni. 

A leghitelesebb előadók érkeznek a DataFlow Konferenciára

Kizárólag olyan vállalkozások tulajdonosai és felsővezetői érkeznek előadni a DataFlow Konferenciára, amelyeket a hazai és nemzetközi eredmények igazolnak, ezért valóban érdemes tőlük tanulni. Az előadók között lesz a ​Microsoft​ marketing vezetője, a ​KÜRT Akadémia​ oktatásvezetője, a ​DataExpert​ tulajdonosai, az ​INNONIC​ Cégcsoport marketing igazgatója, ​a Big Data Scientist ​és a ​Dyntell tulajdonosai​ és a Szinergia Kft. vezetője. 

Végre egy üzleti konferencia, ami Debrecenben van és nem kell a tudásért órákat autózni Budapestre 

Számos kiváló üzleti rendezvény van Debrecenben, amelyek egyre népszerűbbek, mégis tény, hogy egy nívós, egész napos és mély szakmai tudást nyújtó üzleti konferenciáért még manapság is Budapestig kell autózni Debrecenből, vállalva ezzel a többórás autózást és időveszteséget. 

A DataFlow – Adatvezérelt Cégvezetés Konferencia remek lehetőség a régió KKV vezetőinek arra, hogy nemzetközi szinten is helytálló üzleti tudásra tegyenek szert Debrecenben, az Aquaticum Termál & Wellness Hotelben. 

Részletek, tematika és jelentkezés itt!