Három órán át erőszakolt egy diáklányt a zenetanára

Leitatta, majd megerőszakolta a saját lányát, Debrecenben tárgyalják az ügyet

Helyi hírek

Az első fokon eljárt Debreceni Törvényszék 2019 februárjában K. L. vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt, mint visszaesőt 10 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen a vádlott kizárólag a szülői felügyeleti jogának megszüntetése miatt, védője a vádlott bizonyítottság hiányában való felmentéséért, illetve enyhítésért fellebbezett. A bíróság által megállapított tényállás szerint 2018 áprilisában a vádlott és a lánya – aki a sértett -, együtt ünnepelték egy ismerősüknél a lány névnapját. Szeszes italt fogyasztottak, amitől a sértett ittas állapotba került, többször hányt is az alkohol hatására.

Miután hazamentek, a sértett lefeküdt aludni, azonban még mindig szédült. Ezt jelezte is az apjának, aki a sértett ágya szélére ült, simogatni kezdte a hátát, majd megerőszakolta a lányt, aki ellenkezett, de, a vádlott fizikai erőfölénye miatt nem tudott szabadulni. Végül sikerült lelöknie magáról a vádlottat és távozott a lakásból.

A kiskorú sértett éjjel, gyalog indult el Derecske felé közben pedig nővérét hívta sírva, és elmondta a vele történteket. A testvére értesítette a sértett édesanyját, aki hívta a rendőrséget. A 47-es főúton vették fel a rendőrök sértettet. A vádlott beismerő vallomást tett, semmilyen magyarázatot nem tudott adni tettére. Nyilvános ülés.