Már lehet jelentkezni az Agóra nyári táboraiba

Helyi hírek

Meghirdette a nyári napközis táborait az Agóra Tudományos Élményközpont.

Ebben az évben is hét héten át várják izgalmas programokkal azokat az iskolás gyerekeket, akik szívesen fedeznék fel az Agórában a természet számtalan csodáját, vagy szeretnének elmerülni a robotprogramozás világában.

A táborok célja, hogy a gyerekek élményszerű ismereteket szerezzenek, játékosan megtapasztalják, hogy a természettudományok milyen fontos részei mindennapi életünknek, és felfedezzék, miben tehetségesek.

JÁTÉKOS TUDOMÁNY

Kutass, nyomozz, kísérletezz! Ha érdekelnek a természet titkai, nyitott vagy a tudományos kalandokra és szeretnél részt venni látványos kísérletekben, jelentkezz az Agóra táborába! Az egy hét alatt vadonatúj foglalkozásokon pillanthatsz be a fizika, kémia, biológia, környezettudomány és a csillagászat rejtelmeibe, megismerheted a Botanikus Kert növényeit és állatait. Fedezd fel velünk a természet csodáit!

A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze.

 

ROBOTIKA TÁBOR

A táborban a kezdők játékos formában ismerkedhetnek meg a robotépítés és a modern programozás alapjaival a programozható robotépítő készletek és a fantáziájuk segítségével. A haladók tovább bővíthetik ismereteiket és teljesen automatikusan működő robotokat építhetnek. A robotokat különböző kihívásokon keresztül, terepasztalon is tesztelhetik a gyerekek.

A tábori jelentkezés feltétele az elvégzett első osztály. A csoportokat életkor és tudásszint szerint állítjuk össze. A kisebbek WeDo 1.0 és 2.0 valamint littleBits készleteket, a nagyobbak (akik már elvégezték a negyedik osztályt) LEGO EV3 készleteket használnak majd a táborban.

Részvételi díj: 29 000 Ft/hét/fő (napi háromszori étkezéssel)

Több hetes táborozás esetén, valamint testvéreknek is kedvezményt adunk, melynek összege 3000 Ft.

A kedvezmények nem összevonhatók!

A tábori programok 8-tól 16 óráig tartanak. Reggel 7:30-tól délután 16:30-ig biztosítunk felügyeletet.

Jelentkezés és további információ:

E-mail: tabor@agoradebrecen.hu

Telefon: (52) 518-620

 

TURNUSOK:

  1. július 1-5.
  2. július 8-12.
  3. július 15-19.
  4. július 22-26.
  5. július 29. – augusztus 2.
  6. augusztus 5-9.
  7. augusztus 12-16.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.