Ismét lesz Debrecenben Hajdúép és Energoexpo

Helyi hírek Ország

Ismét lesz Debrecenben építőipari és energetikai szakkiállítás, a 17. Hajdúép és a 13. Energoexpo kiállításokat április 12-14. között rendezik meg a helyi Főnix csarnokban – jelentették be a szervezők kedden Debrecenben sajtótájékoztatón.

Vaszkó László vásárigazgató elmondta: 60 kiállító várja majd jelentős kedvezményekkel az otthonuk megépítésén, vagy felújításán dolgozó családokat az idei rendezvényen, amelyre háromezer látogatót várnak.
Az építőipar és a lakberendezés teljes termékskáláját a “betontól a függönyökig” bemutató kiállításon alternatív energetikai megoldásokkal is találkoznak majd a vásárlátogatók – tette hozzá.

Utóbbiak közül Vaszkó László kiemelte a napelemes rendszereket, amelyek nemcsak a lakások olcsó fűtését, hanem az elektromos autók terjedésével az ingyenes otthontankolást is biztosítják. A kiállításon a fal- és mennyezetfűtés-hűtés, illetve a korszerű árnyékolástechnika előnyeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A Hajdúép keretében az idén is lesz kertészeti szakkiállítás, amelyen “kész” zöld balkonokat és kerteket is bemutatnak, és a kiállításon megtekinthető kertészeti megoldásokat ugyanolyan formában az érdeklődők kertjében, illetve balkonján is megépítik – jelezte a vásárigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.