Nosztalgiavillamos szállítja a debrecenieket a nemzeti ünnepen

Helyi hírek

A „Körülötted miljom s miljom fáklya / Meggyúlt szíveink lobogó lángja.” címmel március 14-én 18 óra 30 perckor az Egyetem térről induló és az Egyetem tér – Egyetem sugárút – Bethlen utca – Déri tér útvonalú fáklyás felvonuláson részt venni kívánók nosztalgiavillamossal is eljuthatnak majd az Egyetem térre. A villamos március 14-én 18 óra 2 perckor indul a Nagyállomástól és körülbelül
18 óra 25 percre érkezik az egyetemi megállóba, majd visszatér a Nagyállomáshoz. A fáklyás
felvonulást követően 19 óra 15 perckor a Déri téren Pósán László országgyűlési képviselő mond köszöntőt, majd a Bürkös zenekar „Föltámadott a tenger…” címmel adja elő ünnepi zenés folklórműsorát Debrecen város néptáncegyütteseinek közreműködésével.

Március 15-én a nosztalgiavillamos 10 óra 16 perckor indul a Nagyállomástól, majd az egyetem irányából visszafelé tartva körülbelül 10 óra 45 perckor érkezik a Kossuth térre, ahonnan – az ünnepi megemlékezés és koszorúzás befejeztét követően – az érdeklődők a Petőfi téri megemlékezésre utazhatnak vele. A nosztalgiavillamos mindkét útja alkalmával minden megállóban megáll, s ingyenesen vehető igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.