Segítséget kér a fiatal lány, akit az utcán molesztáltak Debrecenben

Helyi hírek

Mint arról korábban beszámoltunk, egy 22 éves férfi az utcán támadt rá egy vele egykorú lányra, egész pontosan a szoknyáját felhúzva zaklatta.

A támadót elfogták, de szükség lenne az esetet látó négy szemtanúra is, akiket szintén megtámadott a férfi. Mindannyian fiatal lányok.

A zaklatást elszenvedő hölgy Facebookon kér segítséget, aki szemtanúja volt az esetnek, jelentkezzen!

Sziasztok. Nagyon nagy segítsègre lenne szüksègem. Sokat gondolkotam,hogy merjek-e írni ide vagy sem..arra jutottam a segítsègetek kèrem.Megtàmadtak Debrecenben a Szècsènyi utcàn a csonka templomnàl csütörtökön este kb 9elött picivel. (2017.08.03). A tàmadàs elõtti pàr percben elõttem haladt 4 korombeli fiatal làny. Tisztàn emlèkszem a szècsènyi utca nagykeresztezõdèsènèl èrtek be a lànyok mikor piros volt a làmpa.(èn egy hófehèr lenge ruhàban voltam ha ez segít valakinek valmit.) Együtt vàrakoztunk majd mikor zöldre vàltott a làmpa együtt haladtunk tovàbb a járàs bírósàg oldalàn egèszen a csonka templomig ahol elõszõr belèjük kötött az illetõ majd kihasznàlva azt,hogy egyedül vagyok enyhèn szólva megtámadt… Kèrem a nègy làny jelentkezèsèt akikbe szintèn bele kötött jelentkezzenek nàlam. 😕 (A nègy làny rövid leíràsa :Az egyik làny naracssárga rövid nadrágban volt. A màsodik narancssárga felsõben, a harmadik egy rövid farmer nadrágban volt a negyedikre pedig sajnos már nem emlèkszem. Azt tudom, mind a nègy làny vèkony testalkatú volt, hosszú hajú ès bulizni indultak.) Esetleg ezen kîvül aki abban az idõben ott tartózkodott ès esetleg halotta vagy látta a törtènteket, szèpen kèrem vegye fel velem a kapcsolatot vagy hívja a cikkben talàlható telefonszàmok valamelyikèt. Semmi egyèbre nincs szüksèg csak igazolni kellene a törtènteket. Az adataikat zártan fogjàk kezelni ezèrt nincs mitõl fèlniük viszont ahhoz,hogy megkapja a mèltó büntetèsèt az illetõ szemtanukra van szüksèg. Ui: ez most nem a mèmek ès a top kommentek helye 😕 segítsegek lègyszíves,hogy minèl kevesebb ilyen ember màszkàljon a városban. Osszátok,köszönöm.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény szemtanúja
volt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik,
jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati
Osztályán (Debrecen, Budai É. u. 4. szám), vagy telefonon tegyen
bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon,
az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán,
illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A
bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.