Átadták a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma Díjakat

Helyi hírek Kultúra

Prof. Dr. Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Senánszky Petra Világ- és Európa-bajnok uszonyosúszó kapta idén a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma Díjakat. A Megyei Prima Különdíjat a kuratórium Porkoláb Gyöngyinek ítélte oda.

Átadták a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma Díjakat.Prof. Dr. Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora, Csuja Imre, Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész és Senánszky Petra Világ- és Európa-bajnok uszonyosúszó kapta idén a Hajdú-Bihar Megyei Területi Príma Díjakat. A Megyei Prima Különdíjat a kuratórium Porkoláb Gyöngyinek ítélte oda.

A Kölcsey Központban megrendezett gálaesten kiosztották az Év Vállalkozója és az Év Megyei Vállalkozója Díjakat is.Tízedik alkalommal díjazta a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete Hajdú-Bihar megye kiválóságait. Megyei Prima díjat az kaphat, aki kiemelkedő eredményével, tevékenységével öregbíti, tovább viszi Debrecen és a megye hírét. A 12 tagú kuratórium – melynek tagjai intézményvezetők, vállalkozók és a VOSZ megyei elnöksége – idén úgy döntött, hogy magyar színház és filmművészet, magyar tudomány, magyar sport és magyar köznevelés kategóriákban választ díjazottakat. Az est fővédnöke Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár és Dr. Papp László, Debrecen polgármestere volt.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft