Ideiglenes forgalomkorlátozás Hajdú-Bihar megyében

Helyi hírek Rendőrség Sport
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Hajdú-Bihar megyében, 2016. április 23-án az Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntője miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2016. április 23-án 9 óra 30 perctől előreláthatóan 18 óráig a Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület szervezésében a 2015/2016. Tanévi Országúti Kerékpár Diákolimpia Országos Döntője miatt az alábbi útvonalon forgalmirend-változásra kell számítani:

A 354-es főút 35-ös számú főút és a 4-es számú főút csomópontja közötti útszakaszát a rendőrök a verseny időtartama alatt teljes szélességében lezárják.

Az útlezárás miatt az M35-ös autópálya irányából érkező, a 35-ös számú főút csomópontjában az elterelt járművek vezetői a 35-ös számú főút debreceni szakaszán a Füredi és Böszörményi utak kereszteződésében balra kanyarodva, a Füredi út – Bem tér – Nyíl utca útvonalon, majd az Árpád téren balra kanyarodva tudják folytatni útjukat a Kassai úton keresztül egészen a 4-es számú főútig. A másik irányból a sofőrök Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva haladhatnak a 3507-es úton a 4-es számú főútig.

A 35-ös számú főútról a 4-es számú főútra jutás céljából a járművezetők Hajdúböszörmény központjában jobbra kanyarodva a 3507-es úton haladva jutnak el a 4-es számú főútra, míg a 4-es számú főúton Nyíregyháza irányából közlekedők a Bocskaikerti csomópont után balra kanyarodva, Bocskaikert irányába közlekedhetnek tovább a 4-es számú főúton.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!