Ki a legjobb tanár Debrecenben?

Helyi hírek

Debrecen Város Kiváló Pedagógusa és Debrecen Város Közoktatásáért-díjat adományoznak a kimagasló szakmai, pedagógiai, vezetői, továbbá az oktató-nevelő tevékenységhez kapcsolódó, azt segítő munkáért. A díjazandókra bárki javaslatot tehet.

Debrecen Város Kiváló Pedagógusa kitüntető díjban részesülhet az a pedagógus, aki kimagasló oktatói, nevelői, vezetői munkát végez és éveken keresztül kiemelkedő, maradandó értékteremtő tevékenységet folytat az oktatásügy területén.

Debrecen Város Közoktatásáért kitüntető díjban részesülhet az a személy vagy közösség, akinek/amelynek az oktató-nevelő tevékenységhez kapcsolódó, azt segítő munkája éveken keresztül kimagasló.

A kitüntető díjak adományozására javaslatot tehetnek a városban működő oktatási-nevelési intézmények, szakmai érdekképviseleti szervek, iskolaszékek (óvodaszékek), továbbá bármely állampolgár.

A javaslatokat javaslattételi űrlapon – mely beszerezhető Új Városháza (Debrecen, Kálvin tér 11., Intézményfelügyeleti Osztály, I. emelet 110. iroda), vagy letölthető a www.debrecen.hu oldalról – lehet megtenni 2016. április 30-ig a város polgármesterének címezve.

A javaslattételi űrlap