Gyorsabb fizetéssel támogatja beszállítóit az UniCredit Bank

Gazdaság

Az ügyfelek és a beszállítók stabilitása fontos az UniCredit Bank Hungary Zrt. számára csakúgy, mint a gazdasági életben a likviditást fenntartó kifizetések.

Ezt szem előtt tartva az UniCredit Bank úgy támogatja hazai beszállítóit, hogy felgyorsítja számláik kifizetését azzal, hogy a szokásos ellenőrzéseket követően azonnal kiegyenlíti azokat. Ez jelentősen gyorsabbá teszi a számlák kifizetési folyamatát, és biztosítja, hogy a kifizetések a szerződésekben irányadó 30 napnál hamarabb teljesüljenek. A kifizetések felgyorsítása, amit az UniCredit Bank és az UniCredit-csoport egyaránt bevezetett, tovább támogatja a vállalkozásokat működőtőke-menedzsmentjükben.

„Hiszünk abban, hogy ez a döntés közvetlen hatással lesz bankunk és a teljes UniCredit-csoport több ezer beszállítójára. Azzal, hogy előre hozzuk a kifizetéseket, növeljük a likviditást a reálgazdaságban egy olyan időszakban, amikor ez igazán számít. Mint mindig, most is arra törekszünk, hogy megbízható partnerei legyünk beszállítóinknak, és arra ösztönözzük őket, hogy hasonlóképp járjanak el saját beszállítóik körében ők is” – mondta Tóth Balázs, az UniCredit Bank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Az UniCredit Bank továbbra is folyamatosan nyomon követi a kialakult helyzetet, és a „Jót s jól!” elve alapján mindig a működésében érintettek legjobb érdeke szerint jár el.