Elmarad az idei Gourmet Fesztivál

Gasztro
Koronavírus

Idén már biztosan nem rendezik meg a Gourmet Fesztivált; a vezető magyarországi gasztrofesztiválok között számon tartott rendezvényt május 21. és 24. között tartották volna meg a Millenáris parkban – közölték az MTI-vel pénteken a szervezők.

“Figyelembe véve a kormány intézkedéseit, valamint a hatóságokkal és a partnereinkkel folytatott egyeztetések eredményeit, arra jutottunk, hogy idén sajnos egy későbbi időpontban sem tudjuk megrendezni az Electrolux Gourmet Fesztivált” – idézi a közlemény Nemes Richárdot, a fesztivál főszervezőjét.

Mint a szervezők hangsúlyozzák: “a biztonság mindig az első”, ezért a hazai és nemzetközi fejleményeket szem előtt tartva hozták meg a döntést.

A megvásárolt belépőjegyek árát – a banki átutalások függvényében – 30 napon belül visszautalják a vásárláshoz használt bankkártyához vagy SZÉP-kártyához tartozó számlaszámra.

Idén a 10. Gourmet Fesztivált rendezték volna meg Magyarország legelismertebb fővárosi és vidéki éttermei, cukrászdái, borászatai és bárjai részvételével.