Svájcban bujkálhat Putyin szeretője és titokban született gyerekei

Európa

Bár az orosz elnök sosem erősítette meg, valószínűleg gyengéd szálak fűzik a korábbi olimpiai bajnok Alina Kabajevához, akitől gyermekei is születtek, akik most mindannyian Svájcban bujkálhatnak.

Még 2008-ban egy moszkvai újság írta meg, hogy Putyin az egykori olimpiai bajnok sportoló miatt válik feleségétől, ám a Kreml mindent tagadott, a hírt lehozó újságot pedig bezárták – írja a Blikk. Az orosz elnök soha nem is válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésekre, de úgy tudni, Kabajevának még gyermekei is születtek Putyintól, egy lány ikerpár, de olyan hír is terjed, hogy a volt olimpikon még két fiú gyermeket is szült Putyinnak.

A most 39 éves olimpiai bajnok ritmikus sportgimnasztikázó Alina Kabajeva és gyermekei a hírek szerint Svájcban, egy védett házban élhetnek most.

A hetvenedik évében járó Vlagyimir Putyin papíron egyszer nősült, 1983-ban, amikor a KGB tisztjeként feleségül vette Ljudmila Skrebnyevát, akivel 2013-ban, 30 évvel később váltak el – emlékeztet a lap. Két lányuk született, ők soha nem viselték apjuk vezetéknevét, biztonsági okokból titkos személyazonosságot használtak. Skrebnyeva és a lányok jelenleg egy földalatti városban rejtőzködnek az Altajszkoje Provorje komplexum területén, Putyin nyaralóinak egyikében.

Fotó: Facebook/PRO TV