Folytatódik a Szenior Egyetem

Egyetem

Innovatív gyógyszerterápiák, az ismeretlen Oroszország, a rossz koleszterin – ismét a legfrissebb tudományos eredményekkel gazdagodhatnak azok, akik részt vesznek a Debreceni Egyetem ingyenes kurzusán.
A Szenior Egyetem azok számára is elérhetővé teszi az oktatás és a kutatás terén felhalmozott évszázados tudást, akik már nem szeretnének újabb végzettséget szerezni, de szívesen fejlesztenék tudásukat a tudomány, a technika, a művészetek mai eredményei, érdekességei köréből. A képzési program a nagy sikert aratott őszi félév után, a tavaszi szemeszterben is 6 előadással várja az érdeklődőket.

A Debreceni Egyetem professzorai és oktató ezúttal érdekes történelmi, gyógyszerkutatási, kulturális, valamint orvos- és jogtudományi témákkal készülnek a rendezvényekre. A féléves program ide kattintva elérhető.

Az első előadást Pósán László, a DE BTK Történelmi Intézetének habilitált egyetemi docense tartja „A reformáció hatása az európai hétköznapokra (16 – 18. század)” címmel február 23-án, pénteken 16 órától az Élettudományi Központ F015-F016-os termében.

A képzés végén a hallgatók tanúsítványt kapnak. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet postai úton, illetve elektronikus formában regisztrációs űrlap kitöltésével, amely ide kattintva letölthető, de akár személyesen az előadás napján a helyszínen is.

unideb.hu