Hacsi Boglárka

Miss World: Hacsi Boglárka nem került be a top 40-be

Bulvár

Szombaton rendezték meg az idei Miss World döntőjét Mumbaiban. Magyarország Szépe, Hacsi Boglárka nem szerepelt valami fényesen.

Több mint 100 ország szépe indult a világ legszebb nőjének járó koronáért szombaton, hazánkat Hacsi Boglárka képviselte. A korona végül a cseh Krystyna Pyszkova fejére került, az első udvarhölgy pedig a libanoni Yasmina Zaytoun lett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Miss World (@missworld) által megosztott bejegyzés

A magyar szépség két hetet töltött a finálé előtt Indiában, de a döntő előtt lebetegedett, ami megnehezítette a dolgát és a top 40-be sem került be. Ezt a kört szűkítik tovább 12-re, majd 8-ra és 4-re, és végül közülük hirdetik ki a győztest és az első udvarhölgyet.

A rossz eredmény ellenére Bogi elégedett, a 24.hu vette észre, hogy a döntő után Instagram-posztban mondott köszönetet a támogatásért. Elmesélte, hogy a szépségverseny során bekerült a Sport Top csapatba, hokiban első lett és futásban is kiemelkedő helyezést ért el, a Talent alversenyen pedig a top 14-be került táncelőadásával.

Nem vagyok csalódott az eredmény miatt, hiszen minden alkalommal a 100%-ot nyújtottam és erre büszke vagyok. Van, hogy nem úgy alakulnak az eredmények, ahogy szeretnénk, de hálás vagyok az élményért és a tapasztalatokért, amiket magammal viszek

– írta közösségi oldalán Hacsi Boglárka, a Miss World Hungary 2023 győztese.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hacsi Bogi (@hacsibogi) által megosztott bejegyzés