Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea elárulta: sírva mondott igent, amikor Mészáros Lőrinc megkérte a kezét

Bulvár

Exkluzív interjút adott Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége a Story magazinnak. A magyar és uniós közpénzeket hatékonyan szivattyúzó “üzletember” “üzletasszonya” eljegyzésének körülményeiről is mesélt.

“Külföldön voltunk, épp megérkeztünk a szállodába, én az utazásnak megfelelően farmerban és vászoningben, ő meg öltönyben, amit nem is értettem. Aztán egyszer csak felcsendült a közös dalunk, a Bagossy Brothers Companytől az Olyan ő. Körbenéztem, majd annyi vörös rózsát pillantottam meg, hogy szerintem a világpiacon vörösrózsa-válság lehetett, visszafordultam hozzá, de nem láttam, mert már előttem térdelt. Megkérdezte, hozzá megyek-e, én meg mint a romantikus filmekben, a szám elé kaptam a kezemet, és elkezdtem sírni. Az ilyen jelenetet mindig megmosolyogtam a filmekben, de most már tudom, létezik ez a spontán mozdulat. Úgy öt perce zokogtam, amikor megkérdezte, hogy akkor ez igent jelent-e, majd elárulta, beszéddel készült, hogy miért akar elvenni, de ez elmaradt végül. Elképesztő érzéke van a romantikához”

árulta el Várkonyi Andrea. A teljes interjú a Story csütörtöki nyomtatott számában jelenik meg. A cikkből azt is megtudhatja majd a pórnép, hogy Mészáros Várkonyi  miatt vált-e el, a pénzéért ment-e hozzá, illetve hogyan becézik egymást.

Kapcsolódó:

Gyomros Lölőnek: Mészárost és a NER üdvöskéit gúnyolja Bongor, a rapper

Valóra váltotta Várkonyi Andrea álmát Mészáros Lőrinc