Tóth Gabi, Papp Máté Bence és Pócs János

Tóth Gabi úgy érzi, végre elfogadták, hogy ő és Papp Máté Bence egy pár

Bulvár

Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja között tavaly nyáron bontakozott ki a románc, mostanra érzik úgy, hogy elfogadták kapcsolatukat az emberek.

Tavaly év végén hivatalosan is lezajlott Tóth Gabi és Krausz Gábor válása, az énekesnő után csalódásából felocsúdva a séf is hamar párra talált szintén egy táncművész, Mikes Anna személyében.

Tóth Gabi volt az, aki ki akart lépni a házasságukból, mert már nem volt boldog. Most viszont már az, a jelek szerint Papp Máté Bence mellett kiteljesedett. A Blikk elkísérte őket hétvégi győri fellépésükre, ahol úgy látták, a jelenlévő közel ezer ember pedig óriási szeretettel fogadta őket.

Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak

– nyilatkozta Tóth Gabi, aki elmondta, nagyon sokan gratuláltak nekik, ami azt jelenti számukra, hogy valamit mégis jól csinálnak. Sok közös tervük van Mátéval a jövőt illetően, nyáron például egy tánc- és énektábort is szerveznek együtt Pomázon, fiatalokat tanítanak táncolni és énekelni.