Beindult a pletyka Megyeri Csilla és Molnár Zsolt szakításáról

Bulvár

Az egykori debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla elmondta, mi az igazság, valóban szakított-e vőlegényével, Molnár Zsolttal.

A Bors vette észre, hogy a Redditen tette fel a kérdést az egyik felhasználó, hogy igaz-e a pletyka, miszerint szakított a sztárpár. Elméletét azzal támasztotta alá, hogy Csilla egy másik lakásból posztolt, ráadásul a közös fotóknak is nyoma veszett az utóbbi időben. A lap utánajárt és megkereste az influenszert, aki csak nevetett azon, hogy úgy tűnik, ami nincs az instán, az nem is létezik.

Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nem csak Zsoltiról, hanem magamról is. Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk

– nyilatkozta Megyeri Csilla, aki nehezen tudta feldolgozni, hogy a tavalyi Campus Fesztiválon bántalmazták őt. Azóta persze jobban van, jót tett neki a Sztárbox is. A boxot annyira megszerette, hogy azóta is hódol ennek a sportnak, heti háromszor is edzeni jár. Éli az életét, ahogyan a párja is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megyeri Csilla (@csillamegyeri_official) által megosztott bejegyzés

Nemrég vették birtokukba új otthonukat, ahová megerősítette: együtt költöztek Zsoltival. A híresség felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad mindent elhinni, ami a Redditen van, ott korábban mondták már róla azt is, hogy terhes, de azt is, hogy megcsalta párját. Természetesen egyik hír sem volt igaz.