Bódi Sylvi szexi

Bódi Sylvi Balin lesz az ünnepek idején, itthon már letudta a karácsonyt

Bulvár

Az idei karácsonyt szörfözéssel fogja tölteni a debreceni nyuszilány Balin, a családjával már december elején kikarácsonyozta magát.

Sylvi 15 évvel ezelőtt járt Balin, akkor kapott kedvet a szörfhöz, azóta évről évre egyre magabiztosabban uralja a deszkát – írja a Nők Lapja. Az oldal a Tények riportját szemlézte, amiben Bódi Sylvi arról beszélt, hogy nagyon sokat dolgozott a nyáron, konyhakerteket tervezett és kivitelezett, így most, amíg a természet pihen, ő Indonéziába helyezi át székhelyét.

Bódi Sylvi meglovagolta az utolsó hullámokat Balin, nem is akárhogyan

Még egy szörftábort is szervezett Balin, legalább egy hónapig kint lesz. Az ünnepeket távol tölti Magyarországtól és a szeretteitől, akik azonban meglepték őt és szerveztek neki egy előkarácsonyt.

Volt karácsonyfa, karácsonyi menü, minden. Töltött káposzta is, ráadásul halas töltött káposzta, mivel én halat fogyasztok. Volt nagyon finom diós bejgli is. Úgyhogy én most gyakorlatilag december elején már letudtam a karácsonyt

– mesélte Bódi Sylvi, aki megtalálta önmagát a kertészkedésben, de a szörfözésnek és Balinak sem tud nemet mondani, így inkább kétlaki életet él.