A Város királynői

Luxus, rongyrázás és műbalhé – Elindult A Város királynői

Bulvár

Gyönyörű és dúsgazdag nőket láthatnak hétfőtől az RTL nézői: a csatorna hét budapesti nő fényűző életét és konfliktusait mutatja be.

Kalmár Paulina édesanyjával, Pálfiné Paulinával együtt szerepel a műsorban. Ők azok, akik évtizedek óta luxusélethez szoktak köszönhetően a mezőgazdasági birodalmat felépítő családfőnek. Micheller Mónika luxuséletét gazdag görög barátja, Dino biztosítja, akinek több szórakozóhelye is van Budapesten. Vannak tehetségesebb nők is a műsorban, Solomon Zsuzsa tanácsadóként dolgozik, Apró Anna pedig befektető, ismerős lehet a Cápák közt című műsorból is. Szécsényi Violetta szegénynek született, önerőből építette fel vállalkozásait, Czeglédi Laura modellből lett üzletasszony.

A 24.hu szerint a különbségekből már jól látszik, hogy nemcsak egymás vagyona vagy gardróbjának mérete fogja arra késztetni a szereplőket, hogy ilyen jellegű sajátos mérési módszerekkel állapítsák meg, ki is a város igazi királynője, hanem sokkal inkább az, ki hogyan jutott el odáig, ahol most tart.

Egyelőre azonban csak annyit látni, A Város királynői egy polgárpukkasztó műsor, ami a katasztrofális gazdasági helyzetben még inkább bosszantó az átlagemberek szemében, akik egyik napról a másikra élnek. Az első résznek sok mondanivalója nem volt azon kívül, hogy mindenki elmondta, mennyire imádja a drága ékszereket, ruhákat, utazásokat. Ezt követően két elvileg barátnő konfliktusát követhették még figyelemmel a nézők: az egyikük, Violetta ugyanis épp aznapra szervezte születésnapi buliját, amikor a másiknak, Paulinának az esküvője lett volna, ami párja hűtlensége miatt hiúsult meg. Bosszúból Paulina csak azért is felvette a menyecske ruháját a party-ra, hogy ő tündököljön legjobban a bulin.