Hunyadi Donatella

Hiába keresi, Hunyadi Donatella nem tud megbocsátani édesapjának

Bulvár

Kiszel Tünde lánya őszintén mesélt vér szerinti édesapjához, Lukács László operaénekeshez fűződő viszonyáról.

A férfi olyan számára, mint egy idegen. Pedig 18 éves kora óta heti szinten beszélnek, ezzel azonban nem tudja eltörölni a múltat: előtte Lukács László ugyanis egyáltalán nem kereste őt. Erről a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban beszélt a most 22 éves Donatella, az adás pénteken 19 órától lesz elérhető a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

Sosem magyarázta meg, miért nem keresett korábban, de nem is kell már. Volt idő, hogy kérdeztem, úgy 15-16 éves koromban, később pedig megkeresett, hogy most már felnőtt vagyok, most már tartsuk a kapcsolatot mi ketten, édesanyámtól különállóan. Mondtam neki, hogy rendben, semmi akadálya, de nyilván bennem volt az is, hogy mi történt az elmúlt 18 évben, miért nem volt ott velem

– magyarázta Donatella Hajdú Péternek, szavait a Blikk írta meg.

Kiszel Tünde lányát mostanra viszont már egyáltalán nem érdekli, miért nem volt vele az édesapja, nem is vár már tőle magyarázatot. Nem érez iránta semmit, akkor sem, ha látja, most mindent megtesz a férfi, keresi őt, hívja, gratulált neki a Dancing with the Stars-os szerepléséhez is. Donatella szerint a múltat viszont nem tudja helyrehozni, de nem is haragszik rá, teljesen semleges a számára.

Donatella azt is elárulta, vezetéknevét, a Hunyadit a mendemondákkal ellentétben nem Erkel Ferenc operája után kapta, hanem édesanyja, Kiszel Tünde egyik felmenője után. Édesanyja kifejezetten nem szerette volna, ha lánya a Kiszel nevet kapja, nem akarta, hogy negatív vélemények érjék őt emiatt.

Fotó: Facebook/Donatella Hunyadi