Demcsák Zsuzsa

Milliárdos üzletember jegyezte el Demcsák Zsuzsát

Bulvár

Nagyon úgy tűnik, hogy Demcsák Zsuzsa túllépett azon, hogy tönkrement a házassága: máris új eljegyzési gyűrű csillog az ujján.

Demcsák Zsuzsa álomszerű házassága indiai származású férjével, Krishan Dangwallal tavaly év végén ért véget, idén tavasszal pedig már azt lehetett hallani, újra szerelmes. Hogy az akkori szerelme ugyanaz-e, mint a mostani, nem tudni, az ismerősei szerint nyáron még arról panaszkodott Zsuzsa, hogy nem talál normális férfit. Azóta megváltozhattak a dolgok, Zsuzsa ujját ugyanis egy eljegyzési gyűrű díszíti, amiről közösségi oldalán is megosztott egy fotót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés

A Blikk úgy tudja, a műsorvezető párja egy vidéki milliárdos, akivel a munkája során ismerkedett össze, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént.

Minket is megdöbbentett a hír, mert Zsuzsa még nyár végén is arról panaszkodott, hogy nem talál egy normális férfit. Hirtelen azonban belépett az életébe egy üzletember, akivel tudtuk, hogy találkozgatnak, de azt nem is sejtettük, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire komolyra fordul közöttük minden

– nyilatkozta a lapnak Demcsák Zsuzsa egyik ismerőse, aki azt is elárulta, nemrég néhány napot Spanyolországban töltöttek együtt a szerelmesek, ott történhetett meg a lánykérés is. Az eljegyzés nagyon meglepte Zsuzsa barátait, akik azt azonban örömmel látják, hogy a műsorvezető ki van virulva. Hogy ki Demcsák Zsuzsa vőlegénye, azt nem tudni, a múlt hibáiból tanulva a műsorvezető ugyanis nem szeretné felfedni a párja kilétét.