Bálint Antónia

Bálint Antónia bébiszitterként dolgozik

Bulvár

Egy bébiszittereket közvetítő cég weboldalán tűnt fel az egykori szépségkirálynő, Bálint Antónia.

A volt időjárás-jelentő, modell, szépségkirálynő 2015 óta hitelszakértőként dolgozik, és bár sokáig nem láthattuk őt a képernyőn, az idei Nyerő Párosban visszatér. A dolog hátulütője csupán az, hogy a forgatás óta már szakítottak is a párjával. De nemcsak a magánélete mozgalmas, az üzleti is.

A Story vette észre, a Blikk pedig szemlézte, hogy Bálint Antónia a Lurkó Bébiszitter oldalon is feltűnt. Bemutatkozó videója szerint Antónia már korábban is foglalkozott gyermekfelügyelettel, hiszen az adatlapján az áll, hogy 1151 igazolt órája van a szakmában. Az oldalról az is kiderül, Antónia 2900 forintos órabérért vállal bébiszitterkedést, amit videója alapján nagyon szeret csinálni.

Szeretek gyerekekkel foglalkozni, és mindig is arra vágytam, hogy anya legyek. A legnagyobb boldogságom az volt, amikor a lányom világra jött. Tapasztalattal rendelkezem, de az elvárásokhoz maximálisan igazodom

– mondja videójában Bálint Antónia, aki úgy gondolja, jó problémamegoldó képessége van, rögtön észreveszi, ha egy gyereknek valami baja van és odafigyeléssel, kedvességgel, játékosan oldja meg azt.

Fotó: Facebook/Antónia Bálint