Schobert Lara és Norbi

Schobert Lara magáról és Norbikáról a Szerencsekerékben: “Mi nem vagyunk zsenik”

Bulvár

Így értékelte teljesítményüket Schobert Lara, aki testvérével, ifjabbik Schobert Norberttel vett részt a Szerencsekerék VIP című műsorban.

Schoberték gyermekei korábban is vettek már rész önállóan a műsorban, Lara például egész nagyot égett. Most abba a különleges adásba hívták meg őket, ahol híres testvérek együtt mérhették össze tudásukat, miközben extra feladatokat is teljesíteniük kellett, amikből azt derült ki, mennyire ismerik egymást a párosok.

Schobert Larával és Norbival Király Linda és Király Viktor, valamint Gáspár Evelin és Gáspár Virág csaptak össze vasárnap este a képernyőn. A vicces adásból az is kiderült, hogy Schobert Norbika a hasizmára a legbüszkébb, Király Viktor legbosszantóbb szokása, hogy folyton énekel, Gáspár Virág pedig, ha választania kellene, milyen állat lenne, kutyaként élné az életét.

A testvérpárok közül végül Schobert Lara és Schobert Norbi kerültek be a végjátékba, az utolsó feladvány azonban feladta nekik a leckét. “Ez a gyerek zseni!”: ezt kellett volna megfejteniük, de nem boldogultak vele, amit Lara így összegzett:

Hát, mi nem vagyunk zsenik.

Norbika szerint is gáz volt, hogy nem tudták összerakni a “zseni” szót, amivel a testvérek majdnem másfél millió forintot buktak.