Manuel drámai vallomása az édesapjáról: “Megvert minket, aztán elment istentiszteletre…”

Bulvár

A The Voice fiatal coacha, a 2019-es X-Faktor felfedezettje, Manuel megdöbbentő dolgokat mesélt gyermekkoráról.

Manuel a ZSHOW time vendégeként mondta el, hogy mindössze hétéves volt, amikor az édesapja bántalmazni kezdte őt. Előtte nem volt rá példa, akkor azonban megváltoztak a dolgok és mindenért kapott gyerekkorában: ha rendetlen volt, ha nem végezte el a házimunkát, vagy ha az iskolában voltak problémái.

Volt olyan, hogy apám lerombolta az egész házat, csatatér volt az egész, és akkor kiadta a feladatot, hogy csináljuk meg – nyilván meg is vert minket –, és ő közben elment istentiszteletre. Mire visszajött, szép volt a lakás. Vannak ilyen emberek, én pont kifogtam, hogy az én apám ilyen

– mesélte Manuel, aki érthető módon fiatalkorában nem volt mintagyerek. Rossz anyagi körülményeik miatt lopni kezdett, több iskolából is eltanácsolták. Megfogadta, ha felnő, nem lesznek anyagi gondjai, és azt is, ő úgy bánik majd a családjával, ahogy kell, nem pedig ahogyan az apja tette velük.

Manuel 14 éves korában döntött úgy, felhívja a rendőrséget: elmondása szerint ezt követően néha rájuk nézett a gyámügy – írja a Blikk. Manuel édesanyja félt elhagyni a bántalmazó édesapát, nem tudta, hol élhetnének és hogyan tarthatná el a gyermekeit egyedül, de végül egy nap, amikor az édesapa Bécsben dolgozott, konkrétan elszöktek otthonról és egy csepeli anyaotthonban találtak menedékre.