Tóth Gabi, Papp Máté Bence és Pócs János

Így mulatott Tóth Gabi a szakítása napján – egy fideszes politikus fotói buktatták le

Bulvár

Amíg Krausz Gábor teljesen összetört, Tóth Gabi Jászberényben kapcsolódott ki, ráadásul vele volt az a táncos is, akivel hírbe hozták.

A jelek szerint valóban van üzenete annak a “fricskának”, amit Krausz Gábor a szakításukról szóló bejegyzésében rejtett el két nappal ezelőtt. Bennfentesek szerint Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes alapító tagja, Papp Máté Bence közel kerültek egymáshoz a közös munkájuk során, ez vezethetett a sztárpár szakításához.

Ezt az információt bizonyítja az a Kárpát-Haza konferencia is, amit a napokban rendeznek Jászberényben. A Blikk szúrta ki, hogy a Pócs János, a Jászság Fideszes országgyűlési képviselője által a rendezvényről megosztott képeken Tóth Gabi is szerepel, ahogyan Papp Máté Bence is. Látszólag az énekesnő nagyon jól érezte magát a konferencián szerdán, épp aznap, amikor közzétették a szakításukról szóló bejegyzésüket Karusz Gáborral. A rendezvényen Papp Máté Bence is fellépett, Tóth Gabi viszont vendégként érkezett az eseményre.

Amíg ő mulatott, a férje, Krausz Gábor teljesen összetört. Erről Vomberg Frigyes, a sztárséf barátja számolt be a lapnak.

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

– mondta Vomberg Frigyes.

Mindeközben Tóth Gabi széles mosollyal az arcán vett részt a Kárpát-Haza Konferencián Jászberényben:

Fotó: Facebook/Pócs János