shane tusup

Milliókat bukott Shane Tusup

Bulvár

Nem jöttek be az úszóedző üzleti tervei Budapesten, törökbálinti autómosója bezárt, az éttermét pedig végül meg sem nyitotta.

Tavaly még nagy volt Shane Tusup lendülete, a Blikk azonban úgy tudja, mára a törökbálinti bevásárlóközpontban található étterem bérleti szerződését felbontották. Tusup hónapokig fizette a bérleti díjat a még bezárt helyiség után, sőt már a bútorokat is oda szállíttatta, ám a megnyitót hiába várták a látogatók – írja a lap.

A hatalmas, több mint 300 négyzetméteres helyiség bérleti díja közel hárommillió forintjába került az edzőnek havonta úgy, hogy még csak nem is működött. A törökbálinti autómosóval hasonló volt a helyzet, bár az megnyitott, mivel nem sok vendége volt, nem érte meg fenntartani.

Tusup nem aggódik a milliós vesztesége miatt. Bár úgy gondolta, az étterem és az ugyanott található autómosó szépen fognak tudni működni így együtt, de nem így lett, szerinte azonban az üzleti élet ilyen. Egy másik autómosója viszont beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és az edző nem adta fel az egykor Szabó Zsófival közös álmát sem, hogy saját étterme lesz Budapesten.

A lounge étterem ötletét sem vetettem el, ha megtalálom a megfelelő helyet, megnyílik

– mondta a lapnak Shane Tusup, akinek saját ginmárkája is lett időközben, ami ráadásul nagyon sikeres is, a Global Gin Masters nemzetközi versenyen aranyérmet kapott.