Inti

Ő TNT Inti új szerelme

Bulvár

Máris új párra lelt a TNT dobosa, Inti, aki tavasszal szakított tíz közösen töltött hónap után Sáfrány Emesével.

Bár sok nehézségen mentek keresztül együtt, jobbnak látták, ha elengedik egymás kezét, mert rájöttek, hogy mégsem passzolnak össze.

Inti a napokban elárulta, azóta új párja van, akivel valamivel több mint egy hónapja vanank együtt. De hogy ki a szerelme, azt nem akarta felfedni. A Blikk azonban megtudta, a titokzatos hölgy nem más, mint Nyul Zsuzsa, a Z+ és VIVA TV egykori műsorvezetője, akivel több évtizede ismerik már egymást.

A jelenleg rádiós műsorvezetőként dolgozó Zsuzsa és Inti nem cáfolták, de nem is erősítették meg az információt. Egy ismerősük azonban elárulta, évtizedek óta jóban vannak, kapcsolatuk pedig nemrég változott át szerelemmé.

Több mint húsz éve ismerik egymást, még abból az időkből, amikor Zsuzsi még a Z+-on vezetett műsort, a tévénél pedig gyakori vendég volt a TNT is. Mondhatni, azóta barátok voltak és követték egymás a közösségi oldalakon. Aztán nemrég valami miatt ráírtak egymásra, és onnantól minden megváltozott

– árulta el egy bennfentes, aki elmondta, még nagyon a kapcsolatuk elején tartanak és igyekeznek is óvni azt a nyilvánosságtól, de nagyon boldogok együtt.

Ő itt Nyul Zsuzsa, fotójához Inti három szívecskét kommentelt:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nyul Zsuzsa (@nyul_zsuzsa) által megosztott bejegyzés

Fotó: Facebook/TNT Inti Zuber Krisztián