Bódi Sylvi szexi

Bódi Sylvi szerint a celebek felszínesek

Bulvár

Ezért inkább nem is barátkozik velük Sylvi, civil barátait sokkal többre tartja.

Az egykori debreceni nyuszilány sokáig maga is a celebek közé tartozott, de egy ideje már tudatosan odafigyel arra, hogy minél kevesebb ismert emberrel barátkozzon.

Nagyon kevés celeb ismerősöm van, ritka kivétel, akivel megtalálom a közös hangot. Rubint Réka és Király Linda azok, akik pozitív benyomást tettek rám. Ők valóban csupa szív, mély érzésű emberek, de nagy általánosságában azért elmondható, hogy a sztárok bizony felszínesek és sekélyesek

– nyilatkozta Bódi Sylvi a Story magazinnak, szavait a Blikk írta meg. Sylvi mindig azt érezte, nem tartozik a celebek közé, mert ő és a barátai más értékrenddel bírnak. Bár volt, hogy bizalmat szavazott egy-egy ismertebb embernek, folyamatosan csalódott bennük, azt tapasztalta, hogy “mindegyikük hamis, játssza az eszét”.

Erre akkor jött rá, amikor külföldön beleszeretett a szörfözés világába. Ott, a hullámokon szerinte minden ember egyforma, nem számít, ki honnan jött vagy hány követője van az Instán. Számára ez a valóság, nem pedig a kamerák előtti élet.

Persze nem akarok álszent lenni, hiszen 20 éven át én is celeb voltam. Azóta viszont sokat fejlődtem emberileg. Megismertem magam, bejártam egy teljesen más utat, és megtanultam, mi fontos az életben, illetve mi nem

– folytatta Sylvi, aki úgy érzi, playmate, szörfös, kertész, gazdasszony, celeb és civil is egy személyben.