Kulcsár Edina és G.w.M

Ezért nem mondja el Kulcsár Edina, mikor születik a kisbabája

Bulvár

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, de hogy pontosan mikorra várják őt, azt nem véletlenül titkolja a volt szépségkirálynő.

Követőit napok óta lázban tartja a kicsi Amara születése, azt számolgatják, vajon hány hetes terhes lehet Edina, de vannak olyanok is, akik szerint már meg is születhetett a pici, csak direkt visszatartják az információt a szülei.

A szépségkirálynő a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, melynek során azt is elárulta, miért nem hozza nyilvánosságra, pontosan mikorra várja a babáját – írja a 24.hu.

Alapvetően nagyon szívesen válaszolnék, viszont sajnos annak következményei lennének. Kötelességem a privát szféránkra vigyázni. Nem úgy szeretném megélni a kislányunk születését, hogy azon feszengek, hogy fotósok osonnak be a kórházba, hogy lefotózhassanak minket csak azért, hogy ők írhassák meg elsőként a babánk érkezését

– indokolta Edina, hogy miért nem mondja el a szülés konkrét dátumát a követőinek, akikkel egyébként mindig őszinte szokott lenni. A „matekosoknak” pedig azt üzente, felesleges is jósolgatniuk a szülés várható dátumát, mert amikor tavaly augusztusban bejelentette, hogy állapotos, azt nem mondta el, hány hetes terhes, így bármi lehet.