Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta: “keményen szembe kell néznem önmagammal”

Bulvár

Hamarosan film készül Zalatnay Sarolta életéről, aki őszinte mozit szeretne, ezért tudja, nem lesz könnyű a visszatekintés az életére.

Az őszinteség pedig bizony fájdalmas, hiszen azt jelenti, hogy nekem keményen szembe kell néznem önmagammal, vagyis nem kenhetek el semmit, és nem ringathatom magam abban a ”boldog”, és téves tudatban, hogy én mindent jól csináltam

 kezdte a Borsnak az énekesnő, aki úgy érzi, a film egyfajta gyógyír is lesz a számára, az ő El Camino élménye, ami olykor fájdalommal is jár, de végigmegy az úton, hogy tiszta képet kapjon.

Ahogy minden embernek, nekem is voltak jó és rossz döntéseim az életem során. Ha a rosszakat vesszük alapul, akkor talán a legrosszabb mindenkinek azonnal eszébe is jut. Ezt a terhet életem végéig cipelnem kell és ezt a készülő filmből sem lehet majd kihagyni. Tudom, hogy sebek tépődnek majd fel, de ez az én életem és minden egyes mozzanatát vállalom

– nyilatkozta Zalatnay Sarolta, akiben a film miatt újra felmerül az a kérdés is: mi lett volna, ha? Ugyanis 1967-1969 között Angliában építette a karrierjét, amiről máig azt gondolja, élete nagy lehetősége lett volna arra, hogy az egész világ megismerje a nevét.

Sarolta Redként benne volt a pakliban, hogy az akkori politikai helyzet miatt tényleg befussak, mint az egyetlen énekesnő, akit kiengedtek a vasfüggöny mögül. Két év után jött az üzenet, hogy döntsek, vagy maradok és többé nem térhetek haza, vagy azonnal visszatérek Magyarországra

– idézte fel a múltját Cini, aki akkor a hazáját választotta. Nem bánta meg, hiszen szép karriert épített itthon, de még mindig eszébe jut az a kérdés, amit szerinte senkinek nem lenne szabad feltennie önmaga számára: mi lett volna, ha…?

A film forgatása nyáron kezdődhet el, Zalatnay Sarolta pedig azt is elárulta, szeretné, ha Tóth Andi alakítaná a fiatalkori énjét.