Vastag Csaba

Tízmilliót nyert Vastag Csaba és családja – erre költik a pénzt

Bulvár

Az énekes elárulta, mire fordítják azt a hatalmas nyereményt, amit az Ütős Ötös című műsorban nyertek.

Eddig még egy csapatnak sem sikerült ennyi pénzt nyernie a TV2 új műsorában. Vastag Csabáék tízmillió foritot kaszáltak, a szép összegből viszont nemcsak magukra gondolnak. Csaba életében hosszú évek óta fontos szerepet játszik a jótékonykodás, így nem volt kérdés, hogy a nyeremény egy részét erre fordítják – írja a Blikk.

Öten voltunk a műsorban, így igazságosan, arányosan osztottuk szét a nyereményt. Van egy alapítványom, amely a rászoruló családok és gyerekek megsegítésén munkálkodik, emellett több karitatív szervezettel működöm együtt, így a menyasszonyommal természetes számunkra, hogy az összeg egy részét ilyen célra fordítjuk

 – mondta a lapnak Vastag Csaba, aki számára mindig is fontos volt az, hogy segítsen másoknak. Úgy gondolja, a szülei jó példát mutattak neki, ösztönösen benne van a segítségnyújtás gyerekkora óta. Anyagi lehetőségeihez mérten mindig jótékonykodott, még ha ezt nem is reklámozta eddig, mert bár nem kenyere az öntömjénezés, de nem is csinál titkot belőle: előadóművészként szeretne jó példát mutatni.