Horányi Juli

Horányi Juli: “Itt nem csak velem, de Magdival is ki lett szúrva”

Bulvár

Horányi Juli jogi útra terelné az ügyet, ami közte és Rúzsa Magdi között robbant ki hasonló videóklipjeik miatt.

Az énekesnő úgy véli, a két hónappal ezelőtt megjelent Sebzetten című dalához forgatott videóklipjéről koppintották Rúzsa Magdi friss, Elmegyek című dalának videóklipjét. A kísérteties hasonlóságokat egy videóban össze is hasonlította.

Rúzsa Magdi is elmondta, mit gondol az ügyről: szerinte Juli sületlenségeket beszél és cirkuszol, pusztán véletlen, ami történt, ő ugyanis sosem látta Juli videóklipjét. Horányi Juli most tisztázni szeretné, ő egy pillanatig sem gondolta, hogy Rúzsa Magdi a hibás azért, mert hasonló a videóklipje az övéhez.

Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk gyártó cégnek…

– nyilatkozta a Borsnak az X-Faktor ötödik évadának felfedezettje, akit nagyon bántanak Magdi szavai és bízik abban, hogy meg tudják beszélni a félreértést. Juli ugyanis a gyártó cégre neheztel, nem Magdira, és készen áll arra is, hogy jogi útra terelje a dolgot, ha az ügyvédje is úgy látja.

Itt nem csak velem, de Magdival is ki lett szúrva. A gyártónak ugyanis kötelessége lett volna szólni, ha már a mi helyszínünket ajánlja, hogy itt korábban forgott egy klip, de ez feltehetően nem történt meg…

– mondta az énekesnő. Horányi Juli és Rúzsa Magdi videóklipjét is a Final Productions jegyzi, ők azonban egyelőre nem reagáltak az ügyre.