Balázs Klári és Korda György

Nem aprózták el: 50 állomásos turnéra indul Korda György és Balázs Klári

Bulvár

Az első koncertjük május 4-én lesz Budapesten, különleges vendégekkel, élő zenekarral, táncosokkal és vizuális effektekkel is készülnek.

A népszerű művészházaspár első alkalommal lép fel a Budapest Parkban, ahol telt ház esetén 12 ezer néző előtt adhatnak műsort. Korda György és Balázs Klári a Budapest Park után egy több mint ötvenállomásos országos turnéra indul, amelynek keretében a legnagyobb fesztiválhelyszíneken is koncerteznek – hangzott el az énekesházaspár keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Nyolcvannégy éves elmúltam, de boldog vagyok, hogy végre a Budapest Parkban, sok-sok fiatal előtt léphetek fel. Különleges kihívás ez számunkra, ugyanakkor jó érzés, hogy remek fiatal művészek lesznek velünk a színpadon

– mondta Korda György. Balázs Klári hozzáfűzte: a Sziget fesztiválon tizenkét alkalommal már tapasztalhatták, milyen nagyszerű a fiatalok szeretetét érezni. A Korda-Balázs házaspár dalait feldolgozó közreműködő vendégek között lesz Csonka András színművész, Csordás Tibor, a Fiesta együttes volt tagja, Dallos Bogi és Puskás-Dallos Péter, valamint Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekese.

Balázs Klári hangsúlyozta, hogy régóta vágytak élő koncertekre, és örülnek, hogy most ez egy teljes turnén így lesz. Arra a felvetésre, miként vigyáz a kondíciójára, Korda György megjegyezte: “beosztva az erőt, nem futkározunk”.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, a Reptér kapcsán most egy TikTok kihívást hirdetnek, és aki a legtöbb like-ot gyűjti be, ott lehet a május 4-i koncerten a Budapest Parkban, sőt színpadra is léphet.

(MTI)