Zalatnay Sarolta

Néhány szem konyakmeggy miatt vonták be Zalatnay Sarolta jogosítványát

Bulvár

Egy időre elvették Zalatnay Cini jogosítványát, mert ittas vezetésen kapták.

A kellemetlen eset még tavaly februárban történt vele. Cini beismeri, hogy hibázott, ezzel együtt vállalta hibája következményeit is: beszámolója szerint 7 hónapon keresztül nem kapta vissza a vezetői engedélyét a februári eset után – írja a Blikk. Ráadásul nem elég a kellemetlenség, még több képzésen is részt kellett vennie, miután bevonták a jogsiját.

Az énekesnő a Hot! magazinnak leszögezte: nem csatak részegen ült volán mögé aznap, de még csak kapatos sem volt, tény azonban, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a vérében.

Tisztában voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam. Sajnos, aznap még semmit sem ettem, így eshetett meg, hogy induláskor még dolgozott az a buta desszert

– mesélte el a történteket Zalatnay Sarolta, aki reménykedett benne, hogy nem mutatja ki a desszert fogyasztását a szonda, mégis azonnal bevallotta a rendőrnek, hogy evett pár szem konyakmeggyet, amikor megállították őt. Ha nem így tesz, lehet, hogy simán megússza a büntetést, ugyanis pénzbírságot is kapott a jogosítványa bevonása mellett a művésznő, aki tavaly októberben kapta csak vissza a vezetői engedélyét.