Gáspár Győző

Tehetségkutatót indít Gáspár Győzike romák számára

Bulvár

A műsorban Győzike azoknak a fiatal, nehézsorsú roma tehetségeknek szeretne segíteni, akiknek nincs lehetőségük egyébként a kitörésre.

Már két hónapja forog a Legyél szerencsés! című szórakoztató műsor, amelyet minden hétfő este nyomon követhetnek majd a Dikh TV nézői – írja a Blikk. A showman a lapnak elmondta, az új műsor egy kicsit Győzike show-s lesz, sok nevetéssel és érdekességgel.

A cigányságnak azon rétegét fogjuk bemutatni, akik tehetségesek, dolgosak, és bennük van a lehetőség a sikerre. Be akarom Magyarországnak bizonyítani, hogy a cigányok is érnek valamit. Le akarom dönteni a velünk kapcsolatos előítéleteket

– nyilatkozta Gáspár Győző, akinek néhány adásban a Romantic együttes két énekesnője, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi is segít majd.

A műsorban lesznek tehetséges énekesek és sikeres pékek egyaránt, de orvos, hentes és festő is, sőt, Győzike még egy olyan beteg kislánynak is segít, aki neki köszönhetően utazhatott fel Budapestre egy olyan orvoshoz, aki meg tudta őt gyógyítani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés