Széphalmi Juliska

Fiatalabb férfit szeret Széphalmi Juliska

Bulvár

 Széphalmi Juliska és Sánta László házassága tavaly ért véget, azóta a táncművész szingliként élte életét.

Széphalmi Juliska a Borsnak mesélt el, hogy sokat dolgozott, miközben anyaként is meg kellett állnia a helyét, és nem is nagyon számított arra, hogy bekopogat hozzá a szerelem. Mégis így lett, új párjával pedig nagyon boldog. Ő és Kovács Richárd táncművész a közös munka által találtak egymásra.

Három évvel fiatalabb nálam, ennek ellenére mindenhogy kiegészítjük egymást. Semmilyen szempontból nincs alá-fölé rendeltség a kapcsolatunkban

– nyilatkozta a lapnak Széphalmi Juliska, aki válása után megfogadta, hogy nem lesz többé szakmabeli párja, mégis így lett. Szerinte ennek rengeteg pozitívuma van, például a munkahelyükön is többet lehetnek együtt és közben támogathatják egymást.

Jó érzés, hogy a színpadon is velem van. Mi este dolgozunk, amit egy civil foglalkozással nehéz összeegyeztetni. Ráadásul így nem kényszerülök abba a helyzetbe, hogy a gyermekem és a párkapcsolatom között kelljen választanom

– árulta el Juliska, aki párját még nem mutatta be a kisfiának, erre majd csak akkor szeretne sort keríteni, ha már száz százalékban biztosak lesznek abban, hogy egymás mellett képzelik el a jövőjüket.

Fotó: Facebook/Juliska Hivatalos Oldala