Curtis

Megvette élete első házát Curtis

Bulvár

A rapper anyagilag jobban áll, mint eddig valaha. Egy házat is tudott venni magának és párjának, sőt, azt sem zárja ki, hogy újra édesapa legyen.

Majkával való végleges szakítása után jól alakulnak Curtis dolgai. Egymást érik a fellépései és a nyári fesztiválszezonban már csak gigabulikat vállal, ahol élő zenekar kíséri majd a színpadon – írja a Bors. De nemcsak a munkára koncentrál Curtis, a magánélete is sínen van. Erről a Frizbi TV kamerái előtt beszélt.

Most minden faszább, mint korábban volt. A magánéletem már jó ideje stabil és most anyagilag sokkal jobban állok. Jelenleg ugyanott élek, ahol eddig, bár pont ma vettem meg életem első házát, amire nagyon büszke vagyok. Maglódon fogok élni, közel a testvéremhez és édesanyámhoz és persze Újpesthez, hiszen csak tizenöt perc lesz autóval. Hatalmas kertem lesz, és persze kertészem is

– árulta el Curtis, aki a tervei szerint májusban fog beköltözni új, maglódi otthonába, ahová párja, Judy is vele tart természetesen, akivel annyira boldogok együtt, hogy azt sem zárja ki, gyermekük szülessen.

Nem tervezünk gyereket, de ha jön, akkor jön…

– mondta a rapper, aki azt is elmondta, már készül a lánykérésre.