Gwyneth Paltrow

Beperelték Gwyneth Paltrow-t egy síbaleset miatt

Bulvár

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow még 2016-ban ütközött össze egy síparadicsomban egy nyugdíjassal, aki ezért hatalmas kártérítést követel.

A 69 éves férfi, aki eredetileg 3,1 millió dolláros (1,1 milliárd Ft-os) kártérítési pert indított, de már beéri 300 ezerrel (108 millió Ft-tal), azt mondta: a színésznő King Kongként söpörte el őt a hegyen. Eltörte a bordáit és maradandó agykárosodást okozott neki – írja a Blikk. Terry Sander­son állítása szerint a jelzőtáblák miatt lassított a pályán, amikor Gwyneth Paltrow hátulról letarolta őt. A barátai szerint eszméletét vesztette pár percre, miközben a színésznő az ütközés után egyszerűen felállt és továbbsiklott.

Gwyneth Paltrow szerint a férfi hibázott, mert szabálytalanul közlekedett, és csak azért csinálja mindezt, hogy pénzt szerezzen tőle.

Gwyneth Paltrow nagyon feszült volt az egész tárgyalás során. Főként akkor jött ki a sodrából, amikor King Konghoz hasonlították. Idegesen grimaszolt és markolászta a pulóverét, látszik, hogy nagyon kellemetlen számára ez az ügy

– mondta a tárgyalás egyik résztvevője. Gwyneth Paltrow szeretett volna peren kívül megegyezni a férfivel, de ő nem ment bele az egyezségbe, sőt, kiírta közösségi oldalára, hogy “híres lett”, amivel tovább hergelte a színésznőt.

A világsztár úgy véli, ez a per egy tipikusan hírességet lejárató és lenyúló ügy, ezért ellenkeresetet nyújtott be, szimbolikusan 1 dollár kártérítést kérne és a perköltséget is állná.