Nagy Feró ZShowtime

Nagy Feró igazi főnyereménynek tartja magát

Bulvár

A Beatrice frontembere szerint fiatal felesége nem is választhatott volna jobb férjet magának.

Nagy Feró 37, felesége pedig mindössze 17 éves volt, amikor megismerték egymást. Az énekes nem értette, mit akar tőle egy ilyen fiatal lány, de kapcsolatuk 4 évtizede bebizonyította, valóban egymás mellett volt és van a helyük.

Nagy Feró a Story friss számában beszélt negyven éve tartó házasságáról feleségével, Ágnessel, szavait a 24.hu szemlézte.

Azt gondoltam, hogy semmi esélyem nincs egy ilyen fiatal lánynál, de Ági az egyik koncertünk során szemet vetett rám, és onnan kezdve nem eresztett. Önkényesen eldöntötte, hogy én leszek a férje! Meg voltam róla győződve, hogy bolond, hisz’ ki az az épelméjű, aki egy öregembert akar megszerezni magának. Főleg akkoriban! Csoda, hogy nem lincseltek meg!

– nyilatkozta Nagy Feró, aki az anyósától azért kapott a fejére, évekig nem is álltak szóba egymással. Az énekes azonban nem haragudott rá, sőt, teljes mértékben megértette a fenntartásait, hiszen Ágnes mindössze 17 éves volt, amikor megismerte őt Feró. Még maga az énekes sem hitte, hogy ebből házasság lehet, de aztán idővel belátta, nem küzdhet a szíve ellen. Negyven éve együtt vannak jóban és rosszban.

Nyálas vagy sem, de nem tudok nélküle létezni, gondolkozni. Belebolondulok, ha nincs mellettem este, abba pedig belegondolni sem merek, hogy mi lesz, ha egyikünk vagy a másikunk már nem lesz

– mondta Feró, aki sejti, hogy ő távozik elsőként kettejük közül, de ha mégsem így lenne, biztosan belehalna a fájdalomba, amit felesége hiánya okozna.

Igaz, a kapcsolatunk elején nem értettem, hogy mit lát, mit szeret egy ilyen vén hülyében, mint amilyen én vagyok, de mostanra rá kellett jönnöm, hogy Nagy Ferónál jobb férjet nem is választhatott volna! Tényleg igazi főnyeremény vagyok, de nem panaszkodom, Ági sem annyira csapnivaló feleség!

– mondta Nagy Feró.