Bódi Sylvi

Indonéziában kalandozik Bódi Sylvi

Bulvár

A debreceni származású modell az utóbbi években visszahúzódó életet élt az állatai és növényei között, de most egy kicsit utazgatni kezdett.

Januárban Balira utazott, hogy újra hódoljon régi szenvedélyének, a szörfözésnek. Ennek kapcsán össze is kapott egy követőjével, aki meg merte dicsérni formás popsiját. Bali után egy másik indonéz sziget, Sumba felé vette az irányt Sylvi, ahonnan újabb csodás fotókat osztott meg közösségi oldalán. Hogy mikor jön haza, egyelőre nem tudni, Sylvi látszólag teljesen kivirult, hogy kalandozik egy kicsit.

Friss posztjaiban beszámol a gyöynörű tájról, ami körülveszi őt, egy kislányról, aki az idegenvezetője lett, az állatokról, akik olykor elég veszélyesek, de arról is, milyen rossz Sumba szigetén az utak állapota. Ezt leszámítva remekül érzi magát a Balitól érintetlenebb tájon.

A főút egész jó, viszont az alsóbbrendű utak állapota hagy maga után némi kívánnivalót… Hatalmas lyukak vannak és sokszor csak úgy, minden előzetes bejelentés nélkül elfogy az aszfaltozott út, s ilyenkor több 10 km-ren keresztül hatalmas kátyukat kell kerülgetni… Viszonylag kevés Ferrarit látok erre…

– írta közösségi oldalán Bódi Sylvi, aki szerint az indonéz szigeten csak terepjáróval lehet közlekedni. Erről szóló bejegyzését itt lehet megnézni.