Delhusa Gjon

Zámbó Krisztián: “Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs”

Bulvár

Nem csitulnak Zámbó Krisztián indulatai Delhusa Gjonnal kapcsolatban, aki azt állította, Zámbó Jimmy egyszer 9 millió forintot kért tőle kölcsön.

Jimmy első fia már akkor is hazugnak nevezte az énekest, most a Frizbi TV felvételén elmondta, miért. Szavait a Bors írta meg.

Ő ugye azt mondta, hogy apunak nem ment jól az utolsó éveiben, ezért kért tőle pénzt. Könyörgöm, dupla sportcsarnok, telt ház! Gyémánt- és platinalemezek, másfél milliós eladás… Volt neki pénze!  Elég szép összegeket örököltem én is és a család is

– kezdte Zámbó Krisztián Hajdú Péternek, aki elárulta az összeget is: 150 millió forintot örökölt édesapjától. Krisztián azzal folytatta, édesapja eleinte nagyon elismerte Delhusa munkásságát és tehetségét, de azt is elárulta, az édeasapjától tudja, Delhusa nem volt az az adakozó típus. Egyszer ugyanis az énekes és édesapja készítettek egy duettet, ami után Delhusa meghívta Jimmyt és Jankai Bélát, akivel Jimmy akkor együtt dolgozott egy vacsorára.

Apu ugyan nem ivott, mert vezetett, de a Béla és a Delhusa igen. Gjon valamiért elment a bárpulthoz, és többet nem is ment vissza az asztalhoz. Végül jött a pincér, hozta a számlát, és apu fizette ki. Majd a pultnál látták Gjonit, amint iszogatott. Érkezett egy úgymond „exkluzív” hölgy, akivel el is ment. Ezután megint kaptak apuék egy számlát, amit a Jankai fizetett ki. Apu akkor mondta, hogy ez a Delhusa egy nem jó fej csávó. Ebből is látszik, hogy nem az a típus volt, aki kivett volna szekrényből 9 millió forintot

mesélte Zámbó Krisztián, aki azt is elmondta:

Aki ismeri Delhusát, az tudja, hogy nála sóherebb a világon nincs, és nem is volt.

Zámbó Krisztián szerint ezt nemcsak ő tudja, hanem sokan mások is, bármit mondhat Delhusa Gjon, ez az igazság, akár be is perelheti őt. Azt is megemlítette, tud még egy olyan titkot az énekesről, amit ha elárulna, óriási balhé lenne belőle, de nem teszi, mert ígéretet tett rá.