Csináljuk a fesztivált! - Agárdi Szilvi

Ez lett az évszázad slágere a Dunán

Bulvár

Véget ért szombaton a Duna showműsora, a Csináljuk a fesztivált!, melyben kilenc dal küzdött meg az évszázad slágere címért.

A Csináljuk a fesztivált! fináléjában minden énekes magasabb fordulatszámra kapcsolt, és a lehető legnagyobb átéléssel adta elő versenydalát. Valamennyi produkció megújulva tért vissza a színpadra – írja a Blikk. A közönség és a zsűri végül úgy döntött, az Agárdi Szilvi által előadott Kovács Kati-dal, az “Úgy szeretném meghálálni” érdemelte meg, hogy idén az évszázad slágere lehessen.

Az énekesnő szerint a Csináljuk a fesztivált! minden adásában nyugodt és szeretetteljes volt a légkör, ami az ő dolgát is megkönnyítette.

Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című slágerét mindenki ismeri és hozzá köti. Kihívás volt, hogy úgy énekeljem, hogy elnyerjem a közönség, a zsűri, valamint az eredeti előadó tetszését is. Olykor az is, hogy ne sírjam el magam. Sokszor éreztem magam körül a jelenlévők meghatódottságát

– nyilatkozta Szilvi, aki nagyon hálás, hogy éppen ezt a dalt énekelhette el, és bízik abban, hogy a jövőben még sok alkalommal adhatja elő.

Második lett az idei versenyben Gubik Petra előadásában Gábor S. Pál és Szenes Iván dala, a Kicsi, gyere velem…, a dobogó alsó fokán pedig Presser Gábor szerzeménye, a Fényév távolság végzett Sándor Péterrel.