G.w.M

Lakatos Márk kiakadt G.w.M szavain: “Mi az, hogy egy férfi nem hordhat magassarkú cipőt?”

Bulvár

Nem ez az első alkalom, hogy a stylist kritkus szavakkal illetti a rappert, akit egyébként nagyon “kamel”.

Tavaly nyáron Lakatos Márk azt nem tudta szó nélkül hagyni, hogy a rapper egy nyelvtanilag helytelen magyar mondatot tetováltatott magára, most pedig azért szólalt fel, hogy megvédje azokat a férfiakat, akik magassarkút viselnek. G.w.M szerint ugyanis ahogy egy nő sem ülhet oda egy olyan asztalhoz, ahol férfiak az üzletről beszélnek, úgy a férfiak sem hordanak magassarkút.

A Blikk vette észre, hogy kijelentéseivel annyira feltüzelte G.w.M Lakatos Márkot, hogy a stylist a TikTokon szólt neki vissza. A stylist először is nem érti, miért ne ülhetne le valaki a saját férje mellé egy olyan asztalhoz, ahol fontos, üzletelő, komoly férfiak beszélgetnek.

Mondd meg őszintén, mennyivel több egy férfi, mennyivel többet tesz le egy asztalra, amihez odaül, mint az a nő, akinek ugyanannyi joga van 2023-ban ott enni és ott ülni?

– teszi fel a kérdést videójában Lakatos Márk, akit az még jobban felbosszantott, hogy a rapper szerint a férfiak nem hordanak magassarkút.

Mi az, hogy egy férfi nem hordhat maggasarkú cipőt? Hát tele van Andalúzia olyan cigány férfiakkal, akik flamenco-táncosok és magassarkúban tiperésznek. De ha épp egy piros tűsarkút van kedve valakinek fölvenni, attól még hidd el, hogy tud olyan okosakat mondani, hogy odafér azokhoz a nagyokos üzletelő férfiakhoz, akik nem engednek maguk mellé mást

– fejtette ki véleményét Lakatos Márk, aki egyébként nem is olyan régen egy magassarkú csizmában és neccharisnyában bulizott Budapesten, és ezt nem is félt megmutatni követőinek.

@lakatosmarkstyle @GWMMUSIC_OFFICIAL ezt gondold végig újra!!! #womenpower #womenempowerment #csilagszóró #nekedbelegyen #nekedbe #fyp #fy #foryourpage #magyartiktok ♬ eredeti hang – Lakatos Márk

Karrierje kezdetéről mesélt G.w.M: “felléptem tízezer ember előtt, utána meg vártam a HÉV-et”