Szabyest

Megfenyegették Szabyestet

Bulvár

Egyre több fenyegető üzenetet kap az előadó azóta, hogy G.w.M-et és Gáspár Lacit bírálta. 

A 30 éves előadó először G.w.M munkásságát szarozta le, majd Gáspár Laciról fogalmazott meg igen kemény kritikát, többször is egymás után. Azóta sem csillapodnak a kedélyek, G.w.M, majd Gáspár Laci is reagált a szavaira, az internetezők meg csak kapkodják a fejüket. A Bors kíváncsi volt rá, Szabyest számított-e arra, hogy ekkora felfordulást okoznak a szavai.

Nem gondoltam, hogy ez lesz. Én csak a teljesen őszinte véleményemet mondtam el, egy egészséges kritikát. A szakmából sokan írták nekem, hogy k*rva jó, hogy ezeket elmondtam és leírtam, mert ők is így gondolják, de nem merték megfogalmazni, mert nem akartak elesni egy esetleges közös munkától velük

– mondta a lapnak az énekes-influenszer, aki azt is elárulta, számos fenyegetést is kap az utóbbi időben, olyanokat például, hogy “nehogy valaki megkarcolja az autódat”. Őt azonban nem ijesztik meg ezek a fenyegetések, sőt, számított is erre, hiszen szerinte ez olyan stílus, ami várható is a szóban forgó énekesek rajongóitól. Úgy véli, vannak erőszakosabb rajongók, akik tűzön-vízen átmennek a kedvencükért.