Tatár Csilla

Tatár Csilla kiakadt, mert sokan fogyásra használják a cukorbetegeknek szánt injekciót

Bulvár

A műsorvezető szerint boldog-boldogtalan ezt használja most, így pedig épp azoknak nem jut belőle, akiknek létszükségletük lenne.

Új divat hódít: már nem diétával és testedzéssel, hanem egyre többen vényköteles gyógyszerekkel próbálják elérni áhított álomalakjukat. A Saxenda és az Ozempic injekciók azonban korántsem veszélytelenek: hosszútávon károsítják az emésztőszerveket, ráadásul ezeket a kúrákat elsősorban azoknak adják, akiknek jelentősen nagyobb a testtömeg indexük az egészségesnél, vagy kettes típusú diabétesszel küzdenek – írja a Bors.

Tatár Csilla kiakadt azokon a sztárokon, akik ezt a módszert használják, mert van cukorbeteg családtagja, ezek a gyógyszerek pedig a hozzá hasonló betegeknek lettek kitalálva, nem a fogyni vágyóknak.

A családunkban van cukorbeteg (2-es típusú), akinek az orvos által felírt gyógyszerét (ez egy injekció, amit hetente kap a páciens) gyakran én váltom ki. Ezt a gyógyszert a cukorbetegség kezelésére találták ki. Tényleg fantasztikusan működik. Mellékhatásként a cukorbetegek fogyni is szoktak tőle, ami önmagában sokat segít a 2-es típusú diabétesszel küzdőknek. Ezt az injekciót felfedezték maguknak azok az idióták, akik ezzel fogynak 9 kilóról 3-ra kb.

– kezdte hosszú bejegyzését a műsorvezető, aki szerint azok az emberek, leginkább nők, akik ezeket a gyógyszereket használják, tök egészségesek, csak testképzavarosak. És sajnos megtalálják a kiskaput, hogy felírathassák maguknak a szert, ami miatt Tatár Csilla az orvosokra is mérges, akik ezt meg is teszik.

Persze aztán a kommunikáció az, hogy életmódváltás, mindfullness… blabla, meg edzés van a fantasztikus átalakulás mögött. Ma a gyógyszertárban a gyógyszerész szó szerint ezt mondta: ”Boldog-boldogtalan szúrja magába.” Országos hiánycikk lett. Így a valódi betegek nem tudnak hozzájutni

– akadt ki Tatár Csilla, gondolatait 24 óráig elérhető Insta-sztorijában osztotta meg követőivel. Ő maga egyébként az egészséges életmód híve, odafigyel az étkezésére és a minőségi testedzésre is.

Fotó: Facebook/csillatatarofficial