Fekete Vonat

Anyagilag a legmélyebbre került Beat a Fekete Vonat koncertje miatt

Bulvár

Az együttes tagja mindent az egy héttel ezelőtti visszatérő nagykoncertre tett fel, a számítások azonban nem jöttek be.

Az előadók azt hitték, óriásit kaszálnak majd, de kiderült, nem volt annyira sikeres a koncert,  mint ők vagy a szervezők hitték. L.L. Junior így is nagyon büszke a visszatérésükre és lemondott a neki járó gázsiról is, Fatima és Beat azonban még rágódik a dolgokon.

 Beat a Blikknek őszintén vallott arról, milyen kárt okozott neki a bevétel kiesése.

Nem tagadom, ez a koncert volt a szakmai életem csúcsa, anyagilag viszont a legmélyebbre kerültem, mert mindent erre tettem fel

– nyilatkozta az énekes, aki Fatimával együtt négymillió forintos előleget vett fel a koncert előtt. A jegyeladások után is kaptak volna még pénzt arányosan, de azok nagyon elmaradtak a várttól. Úgy döntöttek, többet nem is lépnek fel. Beat azonban úgy véli, kijelentésük ellenére fognak ők még hárman együtt színpadra állni, mert nagyon szoros kölcsönhatásban állnak egymással és összeköti őket a zenéjük. Szeretne leülni Juniorral és Fatimával, hogy átbeszéljék a történteket, mert erre nem került sor.

Nem egymást tartjuk felelősnek a történtek miatt, hanem a szervezőt. Neki kellett volna a kialakult helyzetet összefognia és kezelnie, valamint jelezni felénk időben, hogy nem úgy fogynak a jegyek

– vélekedik Beat, aki végig úgy hitte, nyereséges lesz a visszatérő koncertjük. Még 2-3 nappal a koncert előtt is érdeklődött, hogy állnak a jegyeladások, de azt a választ adták neki, hogy minden rendben. Még két hete van arra, hogy eldöntse, szeretne-e belenézni a hivatalos elszámolásba és kéri-e annak újbóli vizsgálatát.