Vasvári Vivien

Húszmilliós gyémánt gyűrűvel kérték meg Vasvári Vivien kezét

Bulvár

A nyíregyházi származású influenszer erre nem is tudott nem-et mondani.

Vasvári Vivien Balin búcsúztatta el az óévet, ahonnan egészen elképesztő fotókat oszt meg közösségi oldalán. Az egyik legfrissebbel viszont nagyon meglepte követőit, mert nem a csodálatos tájat mutatja be rajta a modell, hanem a párját, Zsigmondot és az ujján csillogó pazar gyűrűt, amivel a férfi megkérte a kezét.

Vivi posztjában elmesélte, hogy bár ritkán nyilatkozik a magánéletéről, most szeretne egy kis betekintést engedni abba. Elmondta, hogy a mai világban sokszor inkább eldobjuk azt, ami kihívásokkal és nehézségekkel teli. Ő és Zsigmond is beleestek ebbe a hibába, de végül úgy döntöttek, összekötik az életüket.

Igazából soha nem engedtük el egymás kezét és az elmúlt évben sokat tettünk azért, hogy ma nagy örömmel megoszthassam veletek, hogy 3 év után úgy döntöttünk, hogy véglegesen összekötjük az èletünket. A hír igaz, IGENT mondtam!

– írta közösségi oldalán Vivien. A Bors pedig annak járt utána, mennyibe kerülhet az a mesés gyűrű, ami az influenszer ujján csillog mostantól.

A gyémántok értékét az úgynevezett 4c határozza meg: 1. Colour, azaz a szín, 2. Clarity, azaz a tisztaság, 3. Cut, azaz a csiszolás 4. Carat, azaz a karát súly. Ebben az ékszerben 2,5-3 karátos Baguette kő van, amennyiben jó és szép a minősége, akkor ez súrolhatja a 15-20 millió forintos árkategóriát

– fejtette ki a lap érdeklődésére egy neve elhallgatását kérő szakértő. Így elmondható, hogy Vivien egy lakás árának megfelelő értékű gyűrűt visel az ujján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vivien Vasvári (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés