Hedda és Csoki

Válságba jutott Hedda és Csoki kapcsolata

Bulvár

Ők a Párharc második sztárpárja, akiknek a szakításáról lehet hallani. Igaz, a hírek szerint ők még küzdenek a kapcsolatukért.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel szakítása után kiderült, Hedda és Csoki kapcsolata is megingott. Már szét is költöztek, de a Blikk szerint még küzdenek, hogy visszataláljanak egymáshoz, ha erre egyáltalán van még esély…

Hedda és Csoki több mint két évvel ezelőtt jöttek össze, 2021-ben el is jegyezték egymást, de kapcsolatuk mindig heves volt, amit a Párharc nézői is láthattak. A viták száma azóta sem csökkent közöttük, sőt, a jelek szerint mélypontra jutottak. Nem is mutatkoznak együtt, közösségi oldalaikról is lekerültek a közös fotóik. Egy ismerősük azonban bízik abban, hogy van még folytatás.

Nemrég ismét szakítottak és szétköltöztek, ám nem sokáig bírták egymás nélkül. Csoki szeretné visszakapni Heddát, és most mindent megtesz azért, hogy újra tudják kezdeni. Olykor találkoznak, sokat beszélgetnek, de egyelőre nem tudják, hogyan tovább

– mondta el a lapnak a pár egyik ismerőse, aki szerint Heddának és Csokinak muszáj változtatnia, ha valóban közös jövőt terveznek.