Nagy Feró

Nagy Ferót nem küldte padlóra az energiaválság: 16-17 fokban alszanak a feleségével

Bulvár

A Kossuth-díjas művész életére is hatással van az energiaválság. Elárulta, többek között 16-17 fokban alszanak, hogy így spóroljanak.

Nagy Feró az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő komoly újításokat vezetett be az otthonában – írja a Blikk.

Azzal kezdte, hogy újra beüzemelték a nappaliban található cserépkályhát, most az adja az otthon melegét. Ezzel költséghatékonyabb a fűtésük, de a ház több pontjára függönyöket is feltett az énekes, mert azok is fogják a meleget. Egy átlagember számára azonban még így sem hangzik túl komfortosnak az otthonuk hőmérséklete: az énekes elárulta, a hálószobájukban 16-17 fok van, de nem zavarja őket, mert amúgy sem szeretnek melegben aludni a feleségével.

Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró

– mondta Nagy Feró, aki nemcsak a fűtésre, a vásárlásra is odafigyel a feleségével együtt.

Nem szórjuk a pénzt, beosztjuk, mikor és mit vásárolunk. A hétköznapokban szívesen főzök, így arra is rálátásom van, mennyit költünk az ételekre

– árulta el a Beatrice frontembere, aki korábban már azt is elmondta, az unokáit is ahhoz szoktatja, hogy náluk hűvösebb van, ezért ha náluk járnak, arra kéri őket, vegyenek fel inkább egy meleg kabátot.